Salam Hormat,

ANDA Di jemput Menyertai Program AFFILIATE Bersama RahsiaDobi.com !!!!

Apa itu program affiliate RahsiaDobi.com?

 1. Program affiliate RahsiaDobi.com adalah sah di sisi undang-undang. Ia bukan skim cepat kaya, autodownline, skim pelaburan internet ataupun MLM.
 2. Program affiliate RahsiaDobi.com ialah satu program di mana anda akan diberi komisyen sebanyak RM30 apabila ada seseorang membeli produk daripada RahsiaDobi.com yang dipromosikan daripada link affiliate anda.
 3. Anda dikehendaki mendaftar sebagai agen affiliate terlebih dahulu untuk mendapatkan link affiliate dan anda secara automatik akan menjadi agen affiliate RahsiaDobi.com.
 4. Link Affiliate anda adalah unik. Anda boleh mempromosikan link affiliate anda samaada menggunakan e-mel(tetapi jangan menghantar SPAM) atau banner yang disediakan melalui kod yang akan diberikan dan diletakkan di dalam laman web atau blog anda.

Bagaimana anda akan dibayar KOMISEN?

 1. Apabila anda membuat promosi melalui link affiliate anda, pengunjung yang berminat akan klik pada link affiliate atau banner tersebut.
 2. Apabila banner tersebut di klik, pengunjung akan dibawa ke laman web RahsiaDobi.com
 3. Secara Automatik komputer akan merekodkan ID AFFILIATE anda tanpa disedari oleh pengunjung.
 4. Sekiranya pengunjung membuat pembelian, rekod pembelian tersebut akan di masukkan ke dalam sistem.
 5. Anda akan dimaklumkan melalui email yang didaftarkan dan jumlah komisen anda yang terkumpul.
 6. Sistem affiliate ini telah diprogramkan dan ianya telus dalam merekodkan sebarang jual-beli yang berlaku di laman web RahsiaDobi.com.
 7. Pembayaran akan dibuat terus ke bank anda selepas semakan dengan komisen terkumpul pada setiap sebulan sekali (pembayaran akan dibuat pada minggu ke-2 setiap bulan). Bagaimanapun, kami TIDAK akan membuat pembayaran terhadap AFFILIATE PALSU.

Kelebihan menjadi AGENT AFFILIATE RahsiaDobi.com

 1. Pendaftaran adalah PERCUMA !!!! YA ianya PERCUMA....ANDA tidak memerlukan MODAL............................. TANPA MODAL
 2. Pendaftaran anda tiada had dan tiada tamat tempoh selagi anda mempromosikan link affiliate anda, selagi itulah anda berpeluang menjana pendapatan setiap masa.
 3. 100% KOMISEN adalah milik anda.
 4. Tidak perlu berurusan dengan pembeli samaada urusan pertanyaan, pembayaran mahupun penghantaran.

Bagaimana caranya untuk mempromosi produk ini?

 1. Copy & Paste link affiliate anda di email dan letakkan sebagai signature. Contohnya http://www.rahsiadobi.com/aff/?id=0001
 2. Copy code banner pilihan anda dengan login terlebih dahulu di halaman affiliate control panel dan paste pada website atau blog anda. Anda juga boleh meletakkan banner tersebut di website-website atau blog-blog pengiklanan.

Carta Aliran Affiliate

DAFTAR>>>>>>>>>>>>>PROMOSI>>>>>>>>>>>>ADA PEMBELIAN>>>>>>>>>>>100% KOMISEN BUAT ANDA

YA, Saya Ingin Mendaftar...........DAFTAR

Selamat Maju Jaya,

Md Hezir Bin Sulaiman

Pemilik RahsiaDobi.com

© 2018 Panduan Bisnes Kedai Dobi Yang Menguntungkan!. Dikuasakan oleh Mininiaga