Ketahuilah RAHSIA perniagaan DOBI

“Adakah anda sedang tercari-cari perniagaan
yang sesuai untuk anda mulakan.

Mungkin anda rasakan Perniagaan DOBI sesuai bagi anda.
Ketahuilah selok belok perniagaan ini dengan e-book DOBI KHOW HOW ini dan ia
mungkin merubah
masa depan ekonomi anda!!!!”

Adakah ini yang masih bercelaru di dalam minda anda sekarang....

  • Tiada ilmu langsung terhadap bisnes ini
  • Tidak tahu arah tujuan bagaimana membina bisnes ini
  • Kursus telah dihadiri tetapi masih tidak cukup ilmu dan kurang yakin
  • Kursus telah dihadiri tetapi mendapati maklumat tidak lengkap
  • Takut untuk menghadiri kursus kerana 'fees' yang dikenakan terlalu mahal.
  • Tidak mahu hadiri kursus sebab mahal
  • Tidak ada masa untuk hadiri kursus

Adakah anda menghadapi masalah seperti di atas?

Jika jawapannya “YA” , bagaimanakah anda ingin meneruskan impian anda………...

“Jadi..dapatkan Maklumat berkenaan Bisnes Dobi dengan Cara yang lebih Mudah dan Berkesan. Langkah Demi Langkah tanpa meninggalkan keluarga dan keselesaan anda”

Ya, ramai orang kata senang buat duit dengan bisnes dobi ini.

Memang benar! Semudah ABC jika anda tahu cara yang sebenarnya.
Tapi anda pasti fikir yang bisnes dobi ini:

“Aku ni bukan tahu dobi-mendobi ni, bagaimana pula nak mulakannya..”
“Aku mana ada modal nak mula. Mesti pakai modal besar ni..”
“Aku mana ada masa sangat..siang kerja, malam dengan family..tiada masa lah..”
“Betul ke bisnes dobi ni? Boleh dapat duit ke?”
“Takutlah! Kalau tak dapat hasil camne ye…”
“Tak tahulah nak buat promosi ni..cam susah je.”
“Halal ke bisnes dobi ni?”

Bagaimana? Sekurang-kurangnya pasti salah satu dari persoalan berikut terfikir oleh anda.

Itulah penghalang bagi anda untuk memulakan bisnes DOBI ni , ditambah lagi dengan wujudnya perniagaan dobi ini untuk dijual didalam akhbar-akhbar tempatan dan seperti biasa, kata-kata pelemah semangat dari keluarga atau rakan-rakan…

"Saya juga alami masalah seperti anda dahulu.."

Untuk makluman anda, suatu ketika dulu iaitu sebelum May 2006, saya juga seperti anda. Saya banyak hutang, walaupun kerja tetap, dapat gaji habis bayar hutang saja. Pening kepala! Hutang kad kredit dan lain-lain hutang, bersih saya dapat dari gaji saya pada masa itu hanyalah RM100 ke RM200. Tulah duit yang boleh saya belanjakan..Tapi, kehidupan saya berubah selepas saya memulakan bisnes dobi ini secara part time berdasarkan hasil kajian saya sendiri, tidak ada tunjuk ajar dari sesiapa.

Saya berhutang dengan bank RM50,000 dan modal saya sendiri RM30,000 untuk membuka bisnes ini dan alhamdulillah , setelah 3 tahun , saya mendapat hasilnya. Dan sehingga kini, saya sentiasa melakukan try anda error dalam pemasaran dobi saya . Tapi kini hasilnya...Alhamdulillah. Lihat gambar kedai dobi saya:

bisnes kedai dobi

Anda juga boleh seperti saya, menjana pendapatan melalui bisnes DOBI. Tapi, anda tidak perlu alami kesusahan seperti yang saya alami untuk memulakan bisnes DOBI. Anda tidak perlu hadapi semua masalah itu..

Sebabnya saya telah menulis kesemua yang anda perlukan dalam ebook saya….


Sekarang dengan ebook DOBI BISNES KNOW HOW anda boleh mengetahui BISNES DOBI tanpa membazirkan MASA dan WANG RINGGIT untuk mengikuti kursus dan latihan yang jauh dari rumah anda. Anda boleh lakukan di RUMAH bersama keluarga tersayang.

Maklumat tersedia di depan mata , Perniagaan Dobi dengan Cara yang lebih mudah dan Berkesan. Langkah Demi Langkah tanpa meninggalkan keluarga dan keselesaan anda.

Dengan berbekalkan pengalaman yang hampir 3 tahun maka lahirlah EBOOK BISNES DOBI KNOW HOW, dengan tujuan membantu menyediakan asas dan maklumat terkini yang kukuh kepada bakal-bakal usahawan yang berminat didalam perniagaan ini.

Perniagaan DOBI berkembang dengan pesat dan pusat DOBI tumbuh bagaikan cendawan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Anda juga boleh lihat berbagai pertanyaan berkenaan perniagaan ini di forum-forum utama dan juga kesanggupan institusi bank dan badan kerajaan menyediakan Dana memulakan perniagaan DOBI, seperti MARA, Tekun, PUNB dan sebagainya. Tidak kurang juga Perniagaan DOBI yang ingin dijual seperti yang selalu terdapat di dalam akhbar-akhbar tempatan.

Bisnes Dobi sebenarnya suatu bisnes yang boleh mendatang keuntungan yang lumayan dan amat mudah untuk diuruskan. Oleh sebab itu RAHSIA perniagaan ini TERSIMPAN sejak berabad lamanya dan tidak diterokai oleh orang bumiputera khususnya tetapi akhir-akhir ini banyak sudah dobi-dobi bumiputera tetapi banyak juga masalah yang timbul kerana kurangnya pengetahuan dalam bidang ini secara terperinci.

MENGAPAKAH BISNES DOBI INI MUDAH DIJALANKAN? KERANA.....

  • Amatlah Mudah Untuk Dijalankan
  • Keuntungan yang tinggi
  • Boleh Dijadikan Perniagaan Warisan Keluarga
  • Kos Operasi yang Rendah
  • Kos Memulakan Perniagaan yang Rendah.

Hakikatnya bisnes ini sangat menguntungkan.

Anda mungkin mempunyai hajat dan niat untuk memulakan perniagaan DOBI, tetapi mempunyai bermacam-macam persoalan yang perlu dijawab, diantaranya.....

  • Bagaimana Mendapatkan Bantuan Mengenai Lesen Perniagaan?
  • Bagaimana Mendapatkan Bantuan Mengenai Lesen Perniagaan?
  • Dimanakah Mendapatkan Bantuan Kewangan?
  • Apakah Jenis Mesin Yang Sesuai Digunakan?
  • Bagaimanakah membuat susunatur kedai?
  • Berapakah modal untuk memulakan Perniagaan Dobi?
  • Apakah Saya Layak Menjalankan Perniagaan Dobi?
  • Apakah Proses Operasi Kedai Dobi?
  • Bagaimanakah Mencari Lokasi yang Kedai yang Sesuai?.
  • Apakah Peralatan yang Perlu disediakan?
  • Apakah Ciri-ciri Lokasi yang Baik?
  • Apakah konsep Dobi yang sesuai dijalankan?
  • Kepada siapakah boleh dirujuk jika menghadapi masalah?
  • Apakah Masalah yang dijangka akan timbul?

Mungkin terdapat seribu satu soalan yang anda fikirkan, yang menyebabkan anda berhati-hati untuk memulakan perniagaan ini. Apakah anda berasa setimpal dengan bayaran atau fees yang akan dikenakan sekiranya anda menghadiri bengkel dan seminar perniagaan ini?. Boleh anda mengingati semua maklumat yang diberikan semasa bengkel dijalankan?. Antara masalah utama yang selalu ditanya oleh bakal usahawan adalah berkenaan kos menghadiri seminar yang tinggi dan maklumat yang tidak lengkap, ia termasuk juga kos makan dan minum, penginapan, petrol, tol dan terpaksa meninggalkan keluarga hanya terpaksa menghadiri bengkel yang diadakan.

Kini Anda Tidak Perlu Lagi Memikirkan Masalah Tersebut dan Memeningkan Kepala Anda.

DOBI BISNES KNOW HOW – Akan memberikan tunjuk ajar bagaimana memulakan bisnes DOBI dan akan dapat melegakan masalah anda dan menukar pengetahun anda menjadi seorang EXPERT dalam bisnes ini.......

E-Book ini menyediakan 10 BAB yang menjadi panduan kepada Usahawan-usahawan DOBI.

  1. Pengenalan Menerangkan kepada anda bisnes dobi dengan bisnes yang lain.
  2. Definasi DOBI Definasi DOBI dan jenis-jenisnya. Anda akan mengetahui jenis bagaimana dobi yang anda inginkan.
  3. Memahami siapakah pelanggan anda? Memahami pelanggan anda dan kawasan manakah anda ingin meletakkan kedai anda.
  4. Memahami proses-proses DOBI? Memahami secara lengkap proses-proses dobi dan juga mengira kosnya.
  5. Memahami marketing strategi? Memahami marketing strategi untuk dobi anda dan strategi yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan jualan.
  6. Feasibility Study bagi DOBI. Ini adalah kajian yang boleh anda lakukan untuk melihat adalah menguntungkan jika anda membuka dobi di sesuatu kawasan.
  7. Grand Opening Bagaimana untuk membuat sedikit kejutan di hari pembukaan kedai anda. 8. Pengurusan DOBI Selok belok pengurusan DOBI.
  8. Bermulanya EZ Smart Cerita bagaimana saya membuka dobi.
  9. Penutup Menariknya saya sisipkan kesemua kos-kos saya membuka dobi dan sisipan salah satu “branded” mesin dobi…

Siapakah yang perlu membeli Ebook DOBI Know How?

E-Book yang lengkap ini, saya yakin perlu dimiliki oleh setiap usahawan yang berpandangan jauh.

  • Usahawan yang berminat dengan Perniagaan Dobi
  • Usahawan Dobi yang ingin Menambah Pengetahuan Berkenaan Perniagaan Dobi
  • Pegawai-Pegawai Bank, Agensi Kerajaan yang terlibat dalam Menilai 'Pelan Perniagaan' Usahawan
  • Pelajar-pelajar yang membuat Kursus Usahawan dan Menjadikan 'Perniagaan Dobi' sebagai Kajian atau Analisa
  • Bakal-bakal pesara yang sedang mencari peluang perniagaan yang ingin diceburi

Apakah yang akan anda perolehi selepas membaca Ebook DOBI Know How ?

  • Anda Sudah Memahami Adakah Bisnes Dobi Ini Serasi Atau Tidak Dengan Jiwa Anda.
  • Anda Sudah Memahami Asas Operasi Dobi ü Anda Sudah Memahami Bagaimana Menguruskan Bisnes Dobi
  • Anda Sudah Memahami Bagaimana Mengira Kos-kos Dobi
  • Anda Sudah Memahami Apakah Ciri-ciri Lokasi Yang Sesuai Untuk Kedai Dobi Anda
  • Anda Sudah Memahami Konsep Kedai yang sesuai untuk kedai dobi anda.
  • Anda Sudah Memahami Jenis mesin yang Sesuai untuk kedai dobi anda
  • Anda Sudah Memahami Bagaimana Membuat Marketing Strategy
  • Anda sudah Bersedia Untuk Membuka Bisnes Dobi

OK lah, saya berminat dengan Ebook Dobi Know How ini, Berapakah harganya ?

Jadi berapakah harga yang sanggup anda bayar kepada satu EBOOK yang dapat memberikan anda dengan ilmu dan pengetahuan yang di KUMPUL selama 3 tahun dalam masa 1 hari?

Bukan….dengan harga RM280.00, RM250.00, RM200.00, RM180.00, RM150.00, RM120.00, RM90

Tapi hanya RM 80.00 untuk

sebuah Ebook DOBI KNOW HOW

Tunggu….. Jika anda memesan sekarang anda akan mendapat :

  1. Kos-kos saya membuka dobi
  2. Contoh rancangan perniagaan saya bagi permohonan bank.
  3. Contoh "branded" mesin dobi

Kesemua di atas bernilai RM99 jika di jual tetapi anda mendapat FREE sahaja jika anda mendapatkan eBook DOBI KNOW HOW SEKARANG!


Jika anda menghadapi sebarang masaalah mengenai tempahan ebook ini, sila hubungi saya di talian 019-4300053.

© 2014 Panduan Bisnes Kedai Dobi Yang Menguntungkan!. Dikuasakan oleh Mininiaga